A kishaszongépjármű tartós bérletének előnyei

2022

01

Május

A kishaszongépjármű tartós bérletének előnyei

Flottakezelő szolgáltatást nem csak személyautóra tudunk igénybe venni. Mai cikkünkben a kishaszongépjármű tartós bérletének világába kalauzoljuk el Önt. Vajon ennél a kategóriánál is érdemes alkalmazni ezt a szolgáltatást? Természetesen igen! Máris elmagyarázzuk, hogy miért is van ez így.

Többször is kiemeltük már a tartós bérlet előnyeit. De természetesen ha Ön most olvassa először blogunkat, akkor Önnel is megosztjuk ezen információkat. Első körben a szabadságot és a problémamentes autóhasználatot szeretnénk kiemelni. Ha Önnek nem kell a szervizeléssel, gumicserével, illetve egyéb karbantartási műveletekkel foglalkoznia, sokkal egyszerűbbé válik majd az élete.

Ezen teendőket a Cartis Flottakezelő mind megoldja Ön helyett. Önnek csak az lesz a dolga, hogy a vállalkozása fellendítésére koncentráljon, és növelje a profitját. Az autóhasználatra pedig ezután élményként fog tekinteni, és csak az előnyeit fogja kiélvezni. Gondmentes autózással a cége is minden eddiginél jobban fog szárnyalni! Kíváncsi arra, hogyan valósítható ez meg a gyakorlatban? Nézzen szét szolgáltatásaink között!

Teljes függetlenség, személyes ügyintézés

A kishaszongépjármű használatánál talán még inkább fontos az egyéni igények és preferenciák figyelembevétele. Ezért rendkívül fontosnak tartjuk kiemelni, hogy teljes mértékben függetlenül dolgozunk. Nem vagyunk elkötelezve egyik autómárka mellett sem, így pontosan azt az autót fogjuk beszerezni Önnek, amelyet megálmodott. Ennek hatására Ön a lehető legjobb minőségben fogja tudni elvégezni munkáját a kiválasztott gépjármű segítségével.

Ezenfelül rendkívül nagy prioritást élvez számunkra a személyes ügyintézés is. Minden ügyfelünknek dedikált ügyintéző jár, aki pontosan, személyre szabottan fogja tudni intézni az ügyeit. Véleményünk szerint így sokkal hatékonyabban és gördülékenyebben tud zajlani a közös munka. 

Ezenkívül az ügyfelek is szeretik a perszonalizált kapcsolattartást, így biztosak vagyunk benne, hogy Önnek is tetszeni fog.

Reméljük, hamarosan Önt is ügyfeleink soraiban tudhatjuk!

Kishaszongépjárművek tartós bérlete akár 1 autótól

Legyen akár pár fős kisvállalkozása, vagy több száz embert foglalkoztató nagyvállalata, minden esetben megtaláljuk az Ön számára ideális megoldást. Már akár egy autótól vállalunk flottás ügyintézést egészen a többtucat gépjárművel rendelkező nagy céges flottákig. 

Nem kell agódnia, ha csak kevesebb autót szeretne. Nálunk minden egyes ügyfél ugyanazt a figyelmet érdemli, így nem kell attól tartania, hogy ez alapján különböztetjük meg partnereinket.

Bármikor, bárhol biztosítjuk Önnek a megfelelő autót! Ügyfélszolgálatunk mindig a rendelkezésére áll. Akármilyen problémája adódott, esetleg baleset érte, a Cartis Flottakezelőre mindig számíthat. 

Sőt, amíg az autója karbantartás alatt áll, addig csereautót biztosítunk Önnek. Így ez idő alatt sem kell nélkülöznie az autóhasználat által nyújtott komfortos mobilitást. Ezek azok az előnyök, melyek egy flottakezelőt megkülönböztetnek a saját autó használatától. Nézzen körül elérhető autóink között, ha Ön is erre vágyik!

A flottakezelés további előnyei

A kishaszongépjármű tartós bérleténél is elérhetőek a személyautónál rendelkezésre álló szolgáltatások. Így az összes autóhoz kapcsolódó adó bele van foglalva a havidíj csomagba, így Önnek ezzel sem kell törődnie. Továbbá a szükséges mennyiségű gumiabroncs-garnitúrát is biztosítjuk Ön számára.

Ön is szeretné, ha levennénk a válláról az autózással járó terheket? Lépjen velünk kapcsolatba, és minden kérdésére választ fog kapni! A Cartis Flottakezelővel Önnek is csupán játék lesz a gépjármű használata!

Önt és vállalkozását is sikerre vezetjük!

Forduljon bizalommal flottaszakértő csapatunkhoz!
Információ kérése
kapcsolati űrlapon keresztül
cartis logo
crosschevron-down