Céges flotta használt autókból – vajon lehetséges?

2022

26

április

Céges flotta használt autókból – vajon lehetséges?

Röviden és tömören a címben feltett kérdésre a válasz természetesen igen. Operatív lízing esetén a flottához használt autókat is igénybe tudunk venni. Ez akkor lehet különösen előnyös, ha gyorsan lesz szükségünk a gépjárműre. Hiszen ezek az autók készleten vannak, így nem kell várnunk az új autók rendelésének átfutási ideje.

Emellett az ár tényezője is szerepet játszhat. Természetesen a használt modellek értékvesztésükből fakadóan kedvezményesebb áron kaphatóak. Emiatt ha kisebb ráfordítással szeretne autót bérelni, akkor ideális választás lesz a használt járművek közül válogatni. 

A Cartis Flottakezelőnél személyre szabott szolgáltatásokkal várjuk Önt, akkor is, ha a használt autók iránt érdeklődik. Itt is minden esetben megpróbáljuk kiválasztani az Ön számára legideálisabb darabot. Így pontosan olyan autót tud majd használni, amilyenre a leginkább szüksége van. Amennyiben érdekli Önt a tartós bérlet, nézzen szét szolgáltatásaink között!

Egyedi csomagok profi ügyintézéssel

A Cartisnál minden ügyfelünk számára személyes ügyintézést biztosítunk. Ezt azért tartjuk fontosnak, mert a közelebbi kapcsolat nagyobb ügyfélélményt eredményez. Függetlenül attól, hogy új, vagy használt autót vesz igénybe, ugyanazt a minőségű szolgáltatást nyújtjuk Önnek.

Ezáltal ebben az elszemélytelenedő világban is megpróbálunk minél inkább közvetlen, perszonalizált megoldást biztosítani a flottakezelésben. Reméljük, így meg tudjuk valósítani Önnek a gondmentes autózást.

A csomagokat is személyre szabottan alakítjuk ki. Mivel minden ügyfelünk más és más igényekkel rendelkezik, így mindig az adott felhasználási területre keressük meg az ideális járművet.

Természetesen ez az ügyintézés metódusára is igaz. Mindenkit próbálunk úgy kezelni, ahogy azt tőlünk elvárja. Igyekszünk Önnel megtalálni a közös hangot és maximális profizmussal hozzásegíteni a sikeres vállalkozás vezetéséhez. Ehhez pedig fontos a jól és biztonságosan működő autóhasználat. Ha Ön is szeretne bérelni tőlünk egy járművet, nézzen szét elérhető autóink között!

Márkafüggetlenség flotta használt autó esetén is

Fontos kiemelni, hogy nem vagyunk elkötelezve egyik autómárka mellett sem. Ezáltal márkafüggetlenségünknek köszönhetően pontosan azt a járművet tudjuk kínálni Önnek, melyre a leginkább szüksége van.

Használt kínálatunk is széles spektrumban rendelkezik különféle autótípusokkal. Így ha Ön ezek közül válogat, akkor is nagy eséllyel fogja megtalálni a megfelelő darabot. Természetesen használt járműveink is kiváló állapotnak örvendenek a rendszeres és szakszerű szervizelésnek köszönhetően.

Ezáltal nem kell amiatt aggódnia, hogy esetleg gyakran meghibásodnak majd, és ez befolyásolja a használhatóság minőségét. Legyen akármekkora a biznisze, velünk mindig megtalálja a számításait. Akár kisvállalkozásról van szó, akár nagyvállalatról, egy autótól akár a többtucat járműből álló flottáig, mindent tudunk menedzselni. Így már csak az Ön döntése, hogy minket választ-e erre a célra.

Exkluzív szolgáltatás, kimagasló figyelem

Amennyiben a legjobbat szeretné, prémium szolgáltatással is tudunk kedveskedni Önnek. Ez a metódus természetesen flotta használtautó-bérlésnél is elérhető. Ebbe a konstrukcióba minden autóval kapcsolatos adó bele van foglalva. Ezen túlmenően Autohelp nevezetű szolgáltatásunk is igénybevehető, mellyel minden helyzetben az Ön segítségére sietünk baj esetén.

Továbbá tartalmazza a megfelelő mennyiségű, évszaknak megfelelő gumigarnitúrát is. Ne bajlódjon az autó birtoklásával, válassza a tartós bérletet! Bármi kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Önt és vállalkozását is sikerre vezetjük!

Forduljon bizalommal flottaszakértő csapatunkhoz!
Információ kérése
kapcsolati űrlapon keresztül
cartis logo
crosschevron-down