Mercedes tartós bérlet a mindennapokra

2022

05

Május

Mercedes tartós bérlet a mindennapokra

Szeretné egy német prémiumautóban tölteni a mindennapjait? A Cartis Flottakezelővel ezt gond nélkül megteheti, ha a Mercedes tartós bérletet választja. Szakértő kollégáink szélsebesen beszerzik Önnek a kívánt gépjárművet, és már szelheti is az utakat!

Az autó tartós bérlet igencsak kedvező ajánlat a cégek számára. Számviteli szempontból is rendkívül kifizetődő, illetve sokkal rugalmasabb annál, mintha saját autót birtokolna. Különösen igaz ez a magasabb kategóriájó autókra, ahol az egy összegben történő kifizetés egy kisebb vagyon lenne. A havidíjat azonban már sokkal könnyebben ki lehet gazdálkodni.

Ha pedig ezt lízingkonstrukcióban szeretné kivitelezni, úgy már sokkal egyszerűbb dolga lesz. Engedje meg magának Ön is a luxust, és üljön be egy Mercedesbe, mely tradicionálisan megtestesíti a kifinomult exkluzivitást és eleganciát. És hogy hogyan is működik mindez? Nézzen körül szolgáltatásaink között, ahol minden kérdésére választ kap!

Flottakezelés már egyetlen autótól

Nem kell aggódnia akkor sem, ha Ön nem egy multinacionális nagyvállalatot vezet, hiszen nem csak sokautós flottákkal foglalkozunk. Nálunk akár már 1 autótól kezdve igénybeveheti a tartós bérlettel járó előnyöket. 

Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja, milyen gépjárművet szeretne használni. Ezután mi adunk Önnek egy ajánlatot, és amennyiben elfogadja, szakértő kollégáink már meg is kezdik az autó beszerzését. Hogyha készleten lévő darabról van szó, akkor pedig rendkívül rövid átfutási idővel végbemegy a folyamat.

Rendkívül fontosnak tartjuk a személyes ügyintézést, ezért minden partnerünknek saját kapcsolattartót biztosítunk. Ez azért nagyon előnyös, hiszen Ön egy konkrét személyhez fogja tudni kötni cégünket, aki mindig mindenben segíteni fog. Mivel nálunk minden esetben Ön az első, így bármi gond adódik, azonnal a probléma megoldására sietünk. Ezen felül levesszük a terheket a válláról, így Önnek csak a gondtalan autózást kell élveznie.

A Mercedes tartós bérlet további előnyei

Amennyiben Ön egy Mercedest használ, az további pozitív dolgokat is hozhat az üzleti életbe. Ha partnerei azt látják, hogy egy igényes luxusautóval érkezett, akkor pozitív első benyomást tud kelteni. Ilyen környezetben pedig sokkal könnyebb lesz majd a későbbiekben előnyös üzletet kötni.

Ha Ön is rajong a német prémiumautókért, akkor méginkább nagyszerű lehetőséget biztosít Önnek ez a típusú ajánlat. Szerteágazó szolgáltatási csomagjaink között pedig biztosan Ön is megtalálja az igényeinek legmegfelelőbbet.

Érdekli Önt az ajánlatunk? Nézzen szét autóink között, ahol sok szép darabra akadhat rá.

A lízing díjának kiegyenlítése minden esetben forint alapon történik, így nem kell azon aggódnia, hogy az esetleges devizaárfolyam ingadozások befolyásolni fogják a havidíjat.

Ezenfelül minden autóval kapcsolatos adó bele van foglalva az összegbe, így Önnek ezzel sem kell majd külön foglalkoznia. Érdekes lehet még Autohelp szolgáltatásunk, mely keretein belül akármi is történik, minden esetben a segítségére sietünk!

Az autó karbantartása sem marad Önre!

A szervizeléssel kapcsolatos teendőket is elintézzük Ön helyett. Legyen szó akár időszakos szervizről, gumicseréről, vagy egyéb karbantartásról, minden terhet leveszünk az Ön válláról. Önnek csak a tankolással, illetve a problémamentes autózással kell törődnie.

Válassza Ön is a céges autózás legideálisabb formáját! A Mercedes tartós bérlettel csak nyerhet, mivel minden szempontból előnyös lesz vállalkozása számára. Bármi kérdése adódna, vegye fel velünk a kapcsolatot, és biztosan megtaláljuk a megoldást!

Önt és vállalkozását is sikerre vezetjük!

Forduljon bizalommal flottaszakértő csapatunkhoz!
Információ kérése
kapcsolati űrlapon keresztül
cartis logo
crosschevron-down