TÁJÉKOZTATÁS BANKSZÁMLASZÁM VÁLTOZÁSRÓL

Tisztelt Ügyfelünk!

A Cartis Flottakezelő Kft. részéről az alábbi fontos információra szeretnénk tisztelt figyelmét felhívni:

Társaságunk bankszámlaszáma azonnali hatállyal megváltozott, ezért  kérjük, hogy újabb értesítésig a Társaságunk részére esedékes utalásokat változatlan összegben és közleménnyel az alábbi számlaszámra szíveskedjen megfizetni:

Az OTP Bank Zrt.-nél vezetett  11714006-20461438-00000000 számú számla

Mint arról már Ön is értesülhetett, a Magyar Nemzeti Bank pénztári és könyvelési bankszünnap elrendeléséről döntött a Sberbank Magyarország Zrt.-re vonatkozólag, melynek alapján 2022. február 28. 00 órától 2022. március 1. 24 óráig új deviza vagy forint átutalási megbízás beadására nincs mód, továbbá pénztári műveletekre sincs lehetőség a bankfiókokban. Ebben az időszakban az MNB felülvizsgálja a magyar pénzintézet működését és állapotát a jelenlegi helyzetben, és a lehető leghamarabb meghozza a legmegfelelőbb döntést a pénzügyi piacok stabilitása és az ügyfélérdekek tekintetében.

Az MNB hangsúlyozza, hogy  a mostani eseményeknek nincs hatása a hazai pénzügyi rendszer egyéb tagjaira, amelyek biztonságosan, a megszokott rendben szolgálják ki ügyfeleiket.

Mivel a korábbi utalásokat a Sberbank Magyarország Zrt.-nél vezetett számlánk kértük teljesíteni, így a Magyar Nemzeti Bank fenti döntésének értelmében, az ügyfeleink további zavartalan és magas színvonalú kiszolgálása érdekében vezetjük be a módosítást.

Együttműködését köszönjük!

cartis logo
crosschevron-down