Az autóflotta-bérlés előnyei

2022

03

Május

Az autóflotta-bérlés előnyei

Az autóflotta-bérlés az egyik legkedvezőbb konstrukció a céges gépjárművek üzemeltetésének világában. Mind számviteli, mind kényelmi funkciói magasan a legjobbak. Ezen felül maximálisan az Ön igényeit szolgálja, hiszen személyre szabott szolgáltatási csomagokat kap.

Mi a Cartis Flottakezelőnél egyetlen márkához sem vagyunk elkötelezve. Így szakértő munkatársaink minden esetben olyan gépjárművet szereznek be Önnek, amely az igényeinek leginkább megfelel. Ez biztosítja Önnek a gondmentes autózást a mindennapok során, hiszen velünk semmilyen téren nem kell kompromisszumot kötnie.

Cégünk széles szolgáltatási palettával rendelkezik. Ezek között biztosan megtalálja az Önnek leginkább tetsző konstrukciót. Elkötelezett hívei vagyunk a professzionális cégautó menedzselésnek, így tőlünk biztosan azt fogja kapni, amire igazán vágyik.

Egyedi csomagok maximálisan személyre szabva

A Cartisnál minden ügyfelünk számára elérhető egy egyéni kapcsolattartó. Ez azért rendkívül fontos, hiszen számunkra elengedhetetlen  a minél inkább személyes szolgáltatásnyújtás. A mai világban sajnos minden az elszemélytelenedés útján mozog. Így egy perszonalizált, magas odafigyelés mentén végzett szolgáltatás biztosan Önnek is tetszeni fog. Tőlünk pedig biztosan ezt fogja megkapni, hiszen nálunk minden ügyfélnek kijár a maximális elégedettség.

Egyedi csomagokat kínálunk, melyek rugalmas megoldást jelentenek az autózás minden területén. Olyan szolgáltatásokat is elérhet nálunk, mint például a csereautó, vagy a hozom-viszem. 

Előbbi akkor lehet érdekes, ha szervizben van gépjárműve. Ekkor sem kell nélkülöznie ugyanis az autóhasználat előnyeit, hiszen cégünk biztosít csereautót a karbantartás ideje alatt. 

Autóflotta-bérlés akár egyetlen autótól

Nem kell hatalmas flottában gondolkodnia. Legyen Önnek akár kis cége, vagy egy nagyvállalata, a Cartissal minden esetben jól jár. Egyetlen autótól a több tucat járműig terjedő nagy flottákig minden eshetőséget vállalunk. 

Így ha Ön az operatív lízing mellett dönt, a Cartis a legjobb opció. Minden esetben egyedi ajánlatot adunk Önnek, melyet úgy alakítunk ki, hogy az az Ön igényeinek a legjobban megfeleljen. Mi mindenre odafigyelünk annak érdekében, hogy Ön maximálisan elégedett legyen.

Márkafüggetlenségünknek köszönhetően pontosan álmai autóját fogjuk Önnek beszerezni. Nálunk nincsenek határok és lehetetlen küldetések. Mivel egyik autómárkához sem vagyunk elkötelezve, így pontosan azt fogja kapni, amit szeretne. Ez a függetlenség biztosítja számunkra azt, hogy pontosan az Ön igényeinek megfelelő gépjárművet tudjuk Önnek beszerezni.

Kíváncsi rá, hogy jelenleg milyen modellek közül válogathat? Tekintse meg elérhető autóink kínálatát!

Teljes exkluzivitás, maximális minőség

Ha a legjobbat szeretné, exkluzív csomaggal is várjuk Önt. Ebben az összeállításban tényleg minden elérhető, mely az autózással összefüggésben lehet. Autóflotta-bérlés esetén a Cartis Flottakezelő minden esetben a maximumot nyújtja Ön számára.

Ez a csomag magában foglalja az összes gépjárműadót, és “autohelp” nevezetű szolgáltatásunkat is. Ezen felül biztosítjuk Ön számára a szükséges mennyiségű, évszaknak megfelelő gumigarnitúrát. Továbbá a szerelés menedzselésével, kopó-fogyó alkatrészek cseréjével és a gépjármű egyéb karbantartásával sem kell foglalkoznia. 

Koncentráljon a cége növekedésére és bízza a Cartisra az autókezelést! Ha kérdése lenne, keressen minket elérhetőségeinken!

Önt és vállalkozását is sikerre vezetjük!

Forduljon bizalommal flottaszakértő csapatunkhoz!
Információ kérése
kapcsolati űrlapon keresztül
cartis logo
crosschevron-down