Az autóflotta használatának előnyei

2022

12

április
2022.04.12.

Az autóflotta használatának előnyei

A céges gépjárművel való teendők intézése mindig nagy terheket ró az ezzel foglalkozó személy vállára. Ön is megkönnyítheti vele az életét, ha az autóflotta használatát választja. Az egyszerűség mellett egy sokkal rugalmasabb konstrukció, mint a saját autó birtoklása. Emellett a szervizeléssel, gumicserével, illetve az autót érintő egyéb terhekkel sem Önnek kell foglalkoznia.

Cégünk, a Cartis Flottakezelő minden ilyen tevékenységet elvégez, így Önre csak a tankolás, illetve a gondtalan utazás marad. Az autóflotta igénybevételével teljesen problémamentesen oldhatja meg a közlekedést. Sőt, amennyiben az Ön által használt gépjármű szervizelésére van szükség, csereautót is biztosítunk helyette.

Soha nem volt még ilyen egyszerű a céges autózás, mint a flottakezelés segítségével. Bízzon ránk mindent, és egy egyszerű havidíj fizetéssel megoldhatja a közlekedését. Ráadásul számos számviteli előnnyel is jár, ha a tartós bérletet választja. Amennyiben Ön is szeretné ilyen módon megoldani az autózását, és bővebben tájékozódna a konstrukcióról, tekintse meg a szolgáltatásaink részleteit!

Teljeskörű szolgáltatás személyre szabva

A Cartisnál minden ügyfélnek személyes kapcsolattartója van. Így Ön is sokkal közvetlenebb viszonyt tud ápolni cégünkkel, és segítünk megoldani a felmerülő problémákat. Ilyen módon sokkal egyszerűbb, és hatékonyabb a közös munka. Ezen felül a vállalkozás mérete sem számít az autóflotta üzemeltetésnél. Legyen akár a kkv szektorban tevékenykedő cége, vagy nagyvállalata, a tartós bérlet mindig ideális megoldás.

Akár már egy autótól is lehetősége van igénybe venni a flottakezelési szolgáltatást. Ez rendkívül előnyös, hiszen így a kisebb cégek számára is elérhető a konstrukció. Rugalmas megállapodásunknak köszönhetően pedig teljes mértékben az Ön igényeit tartjuk szem előtt. Ennek hatására teljesen egyedi módon tudjuk kiszolgálni minden ügyfelünket.

Márkafüggetlenség, teljes körű autóflotta menedzsment

Cégünk egyik autómárka irányába sincsen elköteleződve, így Ön minden esetben az igényeihez leginkább illő gépjárműbe tud beleülni. A választás szabadsága pedig maximális, hiszen olyan autókat szerzünk be, amilyet csak az ügyfél szeretne. Ez a megoldás is rendkívül flexibilissé, és személyre szabottá teszi autóflotta ajánlatunkat.

Exkluzív csomagunkban biztosítjuk önnek a szükséges mennyiségű abroncsgarnitúrát, illetve ezek szerelését és tárolását is. Továbbá szolgáltatásunkba a kötelező szervizek költsége, illetve intézése is teljeskörűen beletartozik. Sőt, még a kopó-fogyó alkatrészek cseréjével is kibővítettük a kínálatot. Kíváncsi rá, hogy milyen gépjárművekbe ülhet bele az általunk kínált konstrukcióban? Nézzen szét autóink kínálatában!

Az autóflotta előnyei számviteli szempontból

A flottakezelési konstrukcióban üzemeltetett gépjármű a cég pénzügyeire nézve is rendkívül előnyös. A bérleti díj a törvényi előírásoknak megfelelően teljes mértékben elszámolható, ezáltal pedig kevesebb lesz a vállalkozás adóalapja. Továbbá a költség áfatartalma teljes mértékben visszaigényelhető, amennyiben a személygépkocsi üzleti célú felhasználásáról van szó. Ezzel pedig jelentős összegeket tud megtakarítani cége számára.

A tartós bérlettel járó kiadások nem terhelik a cég hitelkeretét, ezáltal a vállalkozás teljes mértékben megőrzi a likviditását. A nettó értéken történő finanszírozás pedig csak előny lehet ebben a konstrukcióban. Amennyiben meggyőzték Önt az olvasottak, vegye fel velünk a kapcsolatot, és vezesse álmai autóját céges flottában!

Önt és vállalkozását is sikerre vezetjük!

Forduljon bizalommal flottaszakértő csapatunkhoz!
Információ kérése
kapcsolati űrlapon keresztül
cartis logo
crosschevron-down