Miért előnyös az autó tartós bérletben történő használata?

2022

19

április
2022.04.19.

Miért előnyös az autó tartós bérletben történő használata?

Céges autó üzemeltetésére az autó tartós bérlet a legkézenfekvőbb és legkényelmesebb megoldás. Sőt, mindemellett a legköltséghatékonyabb is. Ha ezt a finanszírozási formát választja cége számára, nem kell az autó karbantartásán aggódnia. Cégünk, a Cartis Flottakezelő mindent elintéz Ön helyett, így csak élveznie kell az autója által nyújtott szabadságot.

Legyen az a kötelező gumicsere, vagy a kocsi szervizelése, szolgáltatási csomagjaink között mindenre megoldást nyújtunk. Ez rengeteg terhet és kellemetlen pillanatot vesz le az Ön válláról. Sokkal több időt tud fordítani cége hatékony üzemeltetésére, ezáltal pedig a profit növekedésére. A flottakezelés által kínált konstrukció pedig egyedülálló lehetőségeket biztosít Önnek és kollégáinak.

A tartós bérlet számviteli szempontból is rendkívül előnyös a vállalkozásoknak. Rengeteg olyan opciót tesz elérhetővé, melyek megkönnyítik a bérleti díj könyvelését. Sőt, még pénzt is spórolhat, ha ilyen módon üzemelteti gépjárművét. Így a szabadság mellett pénztárcabarát megoldást is kínál a flottakezelés. Amennyiben érdekli a konstrukció, nézzen körül szolgáltatásaink között!

Egyedi csomagok személyre szabva

A Cartisnál rendkívül fontosnak tartjuk a minél inkább perszonalizált ügyintézést. Ezért minden ügyfelünk igényeinek eleget teszünk az ügyintézés során. Ezt nagymértékben elősegíti, hogy mindenkinek van egy külön személyes kapcsolattartója, így tudjuk garantálni ügyfeleinknek azt, hogy ne szenvedjenek hiányt semmiben. Ennek köszönhetően minden ügy elintézése gyors és kényelmes.

Maga a lízingszolgáltatás is rugalmas, hiszen minden cégnek külön ajánlatot készítünk. Mivel a gépjármű felhasználási módja mindenkinél eltérő lehet, így fontosnak tartjuk ezt a típusú ügyintézést. Akár egyetlen autóra van szüksége, akár egy teljes nagyvállalati flottát üzemeltetne, nálunk mindenféleképpen megtalálhatja számításait.

Dolgozzunk együtt vállalkozása sikerén!

Márkafüggetlen kiszolgálás, megbízható autó tartós bérlet

Fontosnak tartjuk, hogy mindenki számára a lehető legideálisabb autót tudjuk kiválasztani. Ez nálunk maximálisan teljesül, hiszen a Cartis nincsen elkötelezve egyik autómárka mellett sem. Így delegált üzletkötőink pontosan olyan autót fognak beszerezni, amilyenre Önnek szüksége van.

Válassza ki az Önnek leginkább szimpatikus gépjárművet, és használja ki a flottakezelésben rejlő előnyöket! Alapelveink közé tartozik a megbízhatóság, illetve a kiszámíthatóság. Ez nagyban megkönnyíti az adminisztrációt, illetve a tervezhetőséget. Ha érdekli az autó tartós bérlet, nézzen szét elérhető gépjármű kínálatunkban!

Egyszerű könyvelés, spórolási lehetőségek

A flottalízing számviteli szempontból is megkönnyíti a vállalkozások életét. Mivel a bérleti díj teljes mértékben elszámolható költségként, így csökken a vállalkozás adóalapja. Az összeget áfamentesen, tehát nettó értéken tudja megfizetni, így jelentős összeg maradhat a zsebében.

Továbbá a havidíj nem terheli a hitelkeretet, így a vállalat megőrzi a likviditását. Önnek is felkeltette az érdeklődését, hogy ilyen módon finanszírozza gépjárművét? Válassza a racionális megoldást! Keressen minket elérhetőségeinken, és közösen biztosan megtaláljuk a megfelelő konstrukciót!

Önt és vállalkozását is sikerre vezetjük!

Forduljon bizalommal flottaszakértő csapatunkhoz!
Információ kérése
kapcsolati űrlapon keresztül
cartis logo
crosschevron-down