BYD ATTO 3 Comfort

BYD

ATTO 3 Comfort
Finanszírozás és teljes körű havi szolgáltatás nettó ára:
220245
 Ft / hó-tól
AJÁNLATOT KÉREK
Adatok
Leírás
Kivitel
5 ajtós személygépkocsi
Futott km
0
Teljesítmény
150 KW / 204 LE
Állapot
Új
Hengerűrtartalom
-
Évjárat
2024
Üzemanyag
Elektromos
Hátsókerék-hajtás
5
Automata
5
Szörf-kék
Leírás
A holnap fényei
Az első fényszórók dizájnján visszaköszön a hátul keresztben végigfutó lámpatest-kialakítás, és szélesebb fénynyalábot bocsátanak ki, ami jelentősen javítja a láthatóságot és az éjszakai vezetési élményt. Az egyedülálló dinamikus kanyarfénnyel együtt a BYD ATTO 3 minden eddiginél nagyobb biztonságot nyújt.

Pazar külső az Ön életstílusához
Az expresszív, felfelé ívelő övvonal és a gondosan válogatott, dinamikus könnyűfém keréktárcsák kiemelik a BYD ATTO 3 sportos és aerodinamikus dizájnját.

Élménydús utastér
A felhasználóbarát funkciók és a játékos belső tér egyedi és különleges stílust kölcsönöznek az autónak. A BYD ATTO 3 agilis és vidám autó, amit magával ragadó élmény vezetni. A mozgalmas és áramvonalas középkonzol pozitív és energikus életszemléletet sugall.

E-platform 3.0
A BYD ATTO 3 a vadonatúj, kifejezetten a tisztán elektromos meghajtású járművekre tervezett BYD e-Platform 3.0 padlólemezre épül.
Az intelligens, hatékony, biztonságos és esztétikus megoldások előnyeit teljes mértékben kiaknázó e-Platform 3.0 architektúra célja, hogy fokozza az elektromos autók biztonságát és a hatótávolságát alacsony hőmérsékleten való vezetéskor, hogy hatékonyabb és biztonságosabb új intelligens elektromos járműveket gyárthassunk.

BYD Blade akkumulátor
A BYD több mint 28 éve meghatározó szereplője az akkumulátorgyártásnak. Az új, korszakalkotó Blade akkumulátorunk a szélsőséges körülményeket modellező extrém tesztek egész sorát állta ki, és a világ egyik legbiztonságosabb akkumulátorának bizonyult.

A világ első tömeggyártású 8 az 1-ben elektromos hajtáslánca
A BYD kivételes vertikális integrációs képességekkel rendelkezik az ellátási láncon belül. A BYD 8 fő komponenst integrált az erőátviteli rendszerbe: a jármű vezérlőegységét, az akkufelügyeleti rendszert, a motorvezérlőt, a feszültségelosztót, a DC-DC vezérlőt, a fedélzeti töltőt, a meghajtó motort valamint az erőátviteli egységet, ily módon megalkotta a világ első tömeggyártású 8 az 1-ben elektromos hajtásláncát, és nagymértékben optimalizálta a helykihasználást és az energiahatékonyságot.

Nagy hatékonyságú hőszivattyús rendszer alapfelszereltségben
A fejlett, energiatakarékos hőszivattyúrendszer alapfelszereltség. A széles hőmérsékleti tartományban megbízhatóan működő rendszert úgy tervezték, hogy a környezetből, a hajtásláncból, az utastérből de még az akkumulátorokból származó maradék hőt is nagymértékben hasznosítani tudja. Ez fokozza a hőhatékonyságot és csökkenti az energiaveszteséget, legyen szó akár fűtésről, akár hűtésről. Ezért lesz nagyobb a hatótáv az alacsony hőmérsékleten való autózáskor.

Garantáltan lenyűgöző
A 150 kW motorral felszerelt BYD ATTO 3 álló helyzetből 100 km/h sebességre alig 7,3 másodperc alatt gyorsul fel.

A fenti információk a https://www.byd.com/hu/car/atto3 oldalról származnak.

Extrák
Megjegyzés
Belső paraméter
Műszaki paraméter
Kapcsolat

Ajánlatkérés

Küldje el elérhetőségeit és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!


További ajánlataink

cartis logo
envelopecrosschevron-down