BYD SEAL AWD

BYD

SEAL AWD
Finanszírozás és teljes körű havi szolgáltatás nettó ára:
288380
 Ft / hó-tól
AJÁNLATOT KÉREK
Adatok
Leírás
Kivitel
5 ajtós személygépkocsi
Futott km
0
Teljesítmény
390 KW / 530 LE
Állapot
Új
Hengerűrtartalom
-
Évjárat
2024
Üzemanyag
Elektromos
Összkerékhajtás
5
Automata
5
Jégfehér
Leírás
BYD SEAL - Dinamikus és intelligens

A tengerek esztétikája dizájnkoncepció
A BYD Seal frontja az X formatervezési elv alapján készült, a tetszetős és dinamikus övvonal pedig tökéletesen illusztrálja a sportos és stílusos jellemzők kombinációját.

Az iF Design Award nyertese
Az óceánok ihlette formanyelv valóságos mesterműve, a lenyűgöző BYD SEAL sportos és stílusos kisugárzású, X alakot kirajzoló fronttal büszkélkedik. A tekintélyes iF Design Award büszke díjazottja, ami visszaigazolja a kiváló formatervezést és innovációt.

Minden eddiginél fényesebb
Az első fényszórók kiegészítéseként, a szimmetrikus összképet megtartva két különleges, U alakú lámpatest is helyet kapott az autó frontján. Jobban fogja látni az utat mint eddig bármikor. Próbálja ki, milyen biztonságos és élvezetes így a vezetés! A hátsó fényszórók pontmátrixhoz hasonlók és a lámpatest formája átível az autó teljes hátulján.
A BYD Seal frontja az X formatervezési elv alapján készült, a tetszetős és dinamikus övvonal pedig tökéletesen illusztrálja a sportos és stílusos jellemzők kombinációját.

Elfordítható érintőképernyő
A középkonzolon egy elfordítható, 15,6’’ multimédiás érintőképernyő kapott helyet, hogy könnyebb és élvezetesebb legyen a vezetés.

Panoráma napfénytető
Csodálja a szabad tér szépségét a panoráma napfénytetőn keresztül! Érezze a szabadságot az ég alatt és engedje, hogy a természetes fény beáradjon az autó utasterébe!

Magával ragadó koncertélmény az autóban
Feledkezzen bele a kiváló minőségű audiorendszerünk nyújtotta hamisítatlan koncertélménybe az autójában! A HIFI Dynaudio Premium Sound rendszer 12 csúcstechnológiás hangszóróval büszkélkedik, amelyek páratlan akusztikai teljesítményt nyújtanak.

Integrált sportülések
Az integrált sportüléseket ergonómiai alapokon tervezték, hogy maximális kényelmet biztosítsanak az autózás során. A fűthető első ülések elektromosan állíthatók, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek és preferenciáinak és élvezetesebb legyen az utazás.

Praktikus tárolás
A BYD SEAL a tágas, 402 literes hátsó csomagtartón kívül még egy 53 literes, a csomagtér elején található fedeles tárolóhellyel is rendelkezik. Ezek intelligens és praktikus megoldást nyújtanak az utazások során minden tárolási igényére.

Töltés
A nagy sebességű töltés nem akadály. A BYD SEALT már 26 perc alatt feltöltheti 150 kW-os teljesítményű egyenáramú töltővel (30%-ról 80%-os töltésszintre). A 11 kW-os váltóáramú töltővel az otthoni töltés kényelmesebb és egyszerűbb lesz.

Teljesítmény
Induljon el egy izgalmas úton! A nagy teljesítményű, 390 kW-os villanymotorral felszerelt négykerékhajtású változat már 3,8 másodperc alatt felgyorsul 0-ról 100 km/h sebességre, ami biztosan felvillanyozó autós élmény lesz és garantáltan ámulatba ejti.

CTB- (cell-to-body) technológia
A BYD SEAL az első modellünk, amely a saját fejlesztésű CTB-technológiával rendelkezik.
A legmodernebb technológia tökéletesen integrálja a Blade akkumulátort az autó padlólemezébe és erős szendvicsszerkezetet képez, amely figyelemre méltó, a luxusautókéval megegyező, 40 500 Nm/°-os torziós merevségi értéket tud felmutatni. A CTB-technológia révén a Blade akkumulátor nemcsak energiaforrás, hanem olyan szerkezeti elem is, ami komoly erőknek képes ellenállni.

TAC (intelligence Torque Adaption Control), azaz intelligens nyomatékszabályozó rendszer
A BYD SEAL a legújabb iTAC-technológiával is rendelkezik. Az iTAC a járműdinamika helyreállításának a teljesítményleadás csökkentésével történő régi módszerét váltja fel, és a meghajtónyomatékot intelligensebben osztja el, beleértve a nyomatékváltást, a szükséges nyomatékredukciót és a negatív nyomatékkifejtést. Hatékonyan csökkenti vagy ki is küszöbölheti a megcsúszást, és felszabadítja a jármű teljesítményében rejlő teljes potenciált, mindemellett jelentősen növeli a biztonságot és a menetkomfortot.

e-Platform 3.0
A BYD SEAL a kifejezetten a tisztán elektromos meghajtású járművekre tervezett BYD e-Platform 3.0 padlólemezre épül. Az intelligens, hatékony, biztonságos és esztétikus megoldások előnyeit teljes mértékben kiaknázó e-Platform 3.0 architektúra célja, hogy fokozza az elektromos autók biztonságát és a hatótávolságát alacsony hőmérsékleten való vezetéskor, és tökéletesítse az okos autózás élményét, hogy hatékonyabb és biztonságosabb új intelligens elektromos járműveket gyárthassunk.

BYD Blade akkumulátor
A BYD több mint 28 éve meghatározó szereplője az akkumulátorgyártásnak. Az új, korszakalkotó Blade akkumulátorunk a szélsőséges körülményeket modellező extrém tesztek egész sorát állta ki, és a világ egyik legbiztonságosabb akkumulátorának bizonyult.

A világ első tömeggyártású 8 az 1-ben elektromos hajtáslánca
A BYD kivételes vertikális integrációs képességekkel rendelkezik a kommunikációs láncon belül. A BYD 8 fő komponenst integrált az erőátviteli rendszerbe: a jármű vezérlőegységét, az akkufelügyeleti rendszert, a motorvezérlőt, a feszültségelosztót, a DC-DC vezérlőt, a fedélzeti töltőt, a meghajtó motort valamint a sebességváltót, ily módon megalkotta a világ első tömeggyártású 8 az 1-ben elektromos hajtásláncát, és nagymértékben optimalizálta a helykihasználást és az energiahatékonyságot.

Nagy hatékonyságú hőszivattyús rendszer alapfelszereltségben
A fejlett, energiatakarékos hőszivattyúrendszer alapfelszereltség. A széles hőmérsékleti tartományban megbízhatóan működő rendszert úgy tervezték, hogy a környezetből, a hajtásláncból, az utastérből de még az akkumulátorokból származó maradék hőt is nagymértékben hasznosítani tudja. Ez fokozza a hőhatékonyságot és csökkenti az energiaveszteséget, legyen szó akár fűtésről, akár hűtésről. Ezért lesz nagyobb a hatótáv az alacsony hőmérsékleten való autózáskor.

A fenti információk a https://www.byd.com/hu/car/seal oldalról származnak.

Extrák
Megjegyzés
Belső paraméter
Műszaki paraméter
Kapcsolat

Ajánlatkérés

Küldje el elérhetőségeit és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!


További ajánlataink

cartis logo
envelopecrosschevron-down